Bea Brinkman

Bea Brinkman van praktijk Brinkman in Bodegraven

Bea Brinkman

Mijn naam is Bea Brinkman en sinds 2005 heb ik een eigen praktijk. Ik ben opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en in het bezit van het diploma Integratieve Psychotherapie. Daarnaast heb ik deelgenomen aan diverse opleidingsdagen en trainingen van o.a. ICEEFT (International Centre for Excellence in Emotionally Focussed Therapy), Emotionally Focussed Couple Therapy (EFT) en heb ik deelgenomen aan diverse opleidingsdagen en trainingen van o.a. Henk Fransen, arts complementaire geneeswijzen. Momenteel studeer ik HBO Toegepaste Psychologie.

Werkervaring

Mijn eerdere werkervaring bestaat uit leidinggeven, coördineren en ondersteuning binnen zowel profit als non-profitorganisaties.

Voor wie

Ik werk voor particulieren maar ook in opdracht van verschillende bedrijven.

Registraties

Als therapeut ben ik aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT).
Daarnaast ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en val ik onder hun Tuchtrecht. Informatie hierover is te vinden op deze website. Het klachtrecht zoals beschreven in de Wkkgz, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, is door de beroepsvereniging (VIT) geregeld. In navolging van deze wet ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie van de SCAG.

Kamer van Koophandel 27349578
AGB Zorgverlenerscode 90038326
AGB – Code Praktijk 90-0-16876

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten lidcodenr.205.07.A.

www.vit-therapeuten.nl